#369 I Hate Music

                                 Herkkää energisyyttä

 
Julkaisuvuosi:2013
Ensikosketus: 2013
Helmeilevimmät biisit: Void, Staying Home, What Can We Do
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.
 
Levyn huumaavuus
                                                 7.5                                                       
 
Viime viikolla kirjoittelin jo reilut 20 vuotta musisoineiden muusikoiden uusista levyistä ja jatkan samalla linjalla vielä tänään. Yhtye on amerikkalainen Superchunk, levy I Hate Music ja musiikkityyli voimapop/alternative rock.
 
Tarjolla on siis mouruavia ja raikaavia kitaroita, tunteikasta ja sympaattista laulantaa, melodisia ja meneviä biisejä ja kaikin puolin energistä ja mainiota menoa. Tietenkin Superchunk on urallaan tehnyt jo nipun levyjä – IHM on heidän kymmenes levy – joita voi kuvailla ihan samoin sanoin; tsekkasin muutaman levyn ja ainakin neljännestä Foolish-levystä eteenpäin Superchunk on osannut yhdistää herkemmän poppauksen ja äänekkäämmän rokkauksen juuri niin kuin se yhdistyy tälläkin levyllä. Mutta biisit ovat hyviä ja soitto pelaa. Ainoastaan tekstit tuntuvat joskus hieman sisäpiirimenolta, esim. Trees of Barcelonassa muistellaan reissua Barcelonaan, ja niin, minä en ollut siellä. Muuta valitettavaa en oikeastaan keksi, vaikka hieman ärjympiä biisejä tyyliin Void ja Staying Home olisi voinut olla enemmänkin ja ei levyltä mitään klassikoita taida löytyä. Ei ainakaan yhtään niin tarttuvaa biisiä kuin hyvin samalla tavoin voimapoppaavan Lieblingsin It's All Gonna Fall.

Superchunk tekee joulukuun alkupuolella keikan Helsingissä, ja lämppärinä tuolla keikalla on juurikin Lieblings. Mene sinä keikalle, minä pysyn kotona.


Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.