#438 I Am Vicci Martinez

                Sielukas ja periksiantamaton


Julkaisuvuosi: 2015
Ensikosketus: 2015
Helmeilevimmät biisit: Trip My Fuse, Till Now, Hard Earned Day
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

Levyn huumaavuus
                                   7.9
 
Nyt on taas musiikkikilpailujen loppuhuipennusten aika, American Idolin 14. kausi päättyi viime viikolla, Amerikan The Voicen 8. kausi päättyy tänään, ja tänään alkaa myös lauantaina huipentuva Euroviisut. Musiikkikilpailuissa on kyse showsta, viihteestä ja draamasta, mutta kyllähän niihin osallistuu myös osaavia, kunnianhimoisia ja karismaattisia/sympaattisia artisteja, joiden ura voi hyvinkin edistyä kilpailuun osallistumisen ansiosta. Näin on varmasti käynyt myös The Voice USA:n ensimmäiselle tuotantokaudelle (2011) osallistuneen Vicci Martinezin ja sen neloskaudelle (kevät 2013) osallistuneen Michelle Chamuelin urille. Molemmat heistä ovat julkaisseet nyt alkuvuodesta onnistuneet levyt, Martinez I am Vicci Martinezin ja Chamuel sympaattisesti elektropoppaavan Face The Firen, joista hitusen tarkempaan syyniin päätyi Martinezin levy. 

Vicci Martinez aloitti uransa akustiseen kitaraan luottavana laulaja-lauluntekijänä, mutta uusimmalla levyllään hän on ajan hermoilla ja tekee nyt modernia elektronista poppia. Sielukkuuttaan hän ei ole kuitenkaan kadottanut mihinkään, eikä myöskään taistelutahtoaan ja tinkimättömyyttään. Best Dress, Stay Awake ja Till Now ovat hienoja tunnelmapaloja, ja muut biisit edustavat tiukempaa linjaa oikein onnistuneesti, esimerkkinä Trip My Fuse, Keep on Going ja levyn helmi Hard Earned Day, jota melodiset kikat keventävät sopivasti.

Martinezin levy tuskin tulee olemaan kesän 2015 hittilevyjä, mutta kaipa sen voisi kuunnella Adam Lambertin, Zeddin ja muiden isojen nimien levyjen perään. Tai kuunnella niiden sijaan sitä, jos tanssijalkaa ei vipata niin kauheasti.

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.