#406 The News From Nowhere

                    Uutisia ei-mistään, osa 2


Julkaisuvuosi: 2014
Ensikosketus: 2014
Helmeilevimmät biisit: Handsome Girls and Pretty Boys, Rocket Star
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

Levyn huumaavuus
                                    6.4

Spearmint ei ole ainoa brittiyhtye, jolla on tänä vuonna tuotavana uutisia ei-mistään. Myös Hoosiersilla on asiaa. Tai ei oikeastaan ole. Tai jos on, niin se on henkilökohtaista. Hoosiers haluaa vain poprokata, välillä tunteikkaasti, välillä leikkisästi, ei sen kummempaa. Näköjään on myös ihmisiä, jotka haluavat kuulla heidän poppaustaan, sillä bändin kolmas levy on julkaistu fanien avustuksella. Ja ei fanien rahat hukkaan ole menneet, The News From Nowhere on hyvinkin mahdollisesti bändin paras levy. Se ei tosin tarkoita, että levy olisi mestariteos.

Levy alkaa täysin pätevillä biiseillä, joista kaksi ekaa ovat päätyneet myös videobiiseiksi. Eli wanna-be-hiteillä aloitetaan. Omalla kohdalla levy alkaa kuitenkin kunnolla vasta Blurin mieleen tuovalla mainiosti poppaavalla viitosbiisillä, Handsome Girls and Pretty Boysilla. Sitä seuraavat biisit ovat myös täysin ok. Nimibiisi on hiljainen herkistely, Rocket Star on mainiolta saundaava -70-lukulainen poprockaus, To the Lions on leikkisän tunteikkaista poppauksista ehkä paras ja levyn loppu on toimivaa herkempää poppausta. Levyllä on yleisen ookouden lisäksi myös yksi erinomainen asia, nimittäin useilla biiseillä oman lisamausteen antava trumpetti.

Eli kaiken kaikkiaan Hoosiers on tehnyt hyvän levyn. Bändin ongelmana on kuitenkin se, että juuri tällä hetkellä tällaiselle musiikille ei ole varsinaisesti kysyntää. Heidän ekan levyn aikana vuonna 2007 asia oli eri, kun The Darkness oli vielä ihmisten muistissa ja The Feeling oli saanut menestystä pehmeällä progepopillaan. Nyt Hoosiers on vain trendeistä jälkeen jättäytynyt bändi, joka joutuu pärjäämään omillaan. Mutta ehkä omillaankin voi pärjätä, ja jossain kaukaisuudessa vielä onni odottaa Hoosiersiakin.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.