#395 Voices

                        Synkkää poppausta


Julkaisuvuosi: 2014
Ensikosketus: 2014
Helmeilevimmät biisit: Fall In Love, Bill Murray, Celebrating Nothing
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

Levyn huumaavuus
                                                 7.2

Amerikkalainen elektroduo Phantogram yhdistelee toisella levyllään kuulasta poppausta, tummanpuhuvaa asennetta ja oikein iskevää ja hetkittäin yllättävääkin tuotantoa, mutta ei onnistu aivan täysin tasapainoisen levykokonaisuuden luomisessa. Hyviä biisejä levyltä kyllä löytyy.

Levyn alku on oikein mainio. Nothing But Trouble ja videobiisit Black Out Days ja Fall In Love ovat oikein iskeviä ja energisiä. Ehkä vähän liiankin energisiä, sillä loppulevyllä Phantogram ei enää pääse kuin hetkittäin samalle tasolle. Ei niin, etteikö duo onnistuisi levyn loppupuolellakin; soulista lainaava Bill Murray on mainio herkistely ja Celebrating Nothing on pessimistisestä tekstistään huolimatta varsin energinen. Oikeastaan kaikki Sarah Barthelin laulamat biisit ovat ainakin hyvin ok, ja lieviä huteja on vain duon toisen osapuolen, Josh Carterin, laulamat Never Going Home ja I Don't Blame You, jotka voisivat toimia Broken Bellsin tai Flaming Lipsin levyillä, mutta eivät oikein sovi joukkoon Phantogramin levyllä.

Voices ei ole täysosuma, vaikka sen alku antaakin siitä viitteitä. Phantogram on silti lupaava duo, johon voisi ehkä rakastuakin.

 

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.