#390 Love and Hate

              Juurevasti rakkaudesta ja vihasta


Julkaisuvuosi: 2014
Ensikosketus: 2014
Helmeilevimmät biisit: Not Too Well Acquainted, Kitten's Got Claws
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

                                          Levyn huumaavuus
                                                   
                                                  7.4                   


Joan Osborne on amerikkalainen pitkä(hkö)n linjan artisti, jonka uralle on osunut yksi hitti, One of Us vuodelta 1995. Muita hittejä hän ei ole tehtaillut, mutta levyjä häneltä on ilmestynyt suht tasaisesti, joukossa niin covereista kuin originaaleista koostuvia levyjä. Love and Hatelta löytyy 12 uutta biisiä, jotka käsittelevä parisuhteen eri vaiheita ja tuntemuksia juurevan poprockin keinoin.

Levyn pääpaino on hitaasti kehittyvissä tunnelmapaloissa, ja ne tarjoavatkin parhaat hetket. Upeutta lähestyvä Not Too Well Acquainted päättyy kauniiseen jousien ja torvien soitantaan, nimibiisi on kaunis balladi ja Kitten's Got Claws huokuu vaaraa ja särmää. Muutama suoraviivaisempi countrya ja bluesia kanavoiva rempseä rockpoppauskin levylle on päätynyt (Mongrels, Thirsty for My Tears ja Keep It Underground). Ne rikkovat hieman levyn kokonaistunnelmaa, ja huokuvat ehkä enemmän ammattitaitoa ja genretietämystä kuin aitoa tunnetta, mutta osoittavat että Joan Osborne osaa myös olla napakka. 

Love and Hate osoittaa, että Joan Osborne tietää amerikkalaisen populaarimusiikin perinteet ja osaa sen niksit. Ei haittaa, että levyltä ei uutta hittiä taida löytyäkään.


 

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.