#389 Braveheart

                      Uhmaa ja herkkyyttä

Julkaisuvuosi: 2014
Ensikosketus: 2014
Helmeilevimmät biisit: Count, 3 Words, Don't Tell Me No
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

Levyn huumaavuus
                                                  7.8    
               
Ashanti on amerikkalainen pop/r'n'b-artisti, joka ei ole mikään suuren luokan tähti ainakaan Euroopassa. Yhdysvalloissa Ashanti taisi kuitenkin kokea suurtakin menestystä 2000-luvun alussa. Sen jälkeen hänen ura ei ole ollut sielläkään vain voitosta voittoon kulkua. Braveheart on hänen ensimmäinen levynsä kuuteen vuoteen, ja levyltä löytyy Ashantille ominaisen pehmeyden ja herkkyyden lisäksi myös uhmaa ja vastoinkäymisten kautta voittoon -asennetta.

Braveheart on laadukas moderni amerikkalainen r'n'b-levy, jolta löytyy voimaballadeja, viettelevää petipuuhastelua, tiukkaa klubimeininkiä ja raikasta poppausta. Tuottajat hoitavat hommansa, vierailijat (French Montana, Jeremih, Rick Ross ja Beenie Man) myös ja Ashanti osaa loistavasti niin herkän kujerruksen kuin tiukemmankin laulallan. Laatu pysyy koko levyn mitan hyvänä, ja herkistelyt ja hitailutkin ovat oikein onnistuneita. Mulle kolahtaa silti parhaiten ärsyttävyyden ja nerokkudeen välimaastossa seilaava menevä nelosbiisi Count, rakkauden herättämistä ristiriitaisista tunteista kertova viettelevä 3 Words ja raikkaasti poppaava Don't Tell Me No.

Myös Ashantia vielä suuremmat amerikantähdet, Mariah Carey ja Jennifer Lopez, ovat julkaisseet uudet levyt. Ashanti ei ole ehkä ihan yhtä suuri tai tunnetttu diiva, ja ehkä tältäkään levyltä ei löydy suuria hittejä Euroopan radiokanaville, mutta väittäisin että levynä Braveheart on hyvinkin vertailukelpoinen moderni poplevy.

 

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.