#247 Homework

Around the Ishkur's Techno GuideJulkaisuvuosi: 1997
Ensikosketus: 2012
Helmeilevimmät biisit: Fresh, Around the World
Löytyykö levyhyllystä: Ei

Levyn huumaavuus:
5.0

Todella pitkään olen vältellyt Daft Punkia. Kokonaista levyä en ole kuunnellut koskaan ja tiedän vain pari hittiä, joista  toinen, Around the World, löytyy tältä Homework-levyltä.  Kotityöt (heh) on tehty siis huonosti. Daft Punk on  ranskalainen elektro-duo joka tekee tanssittavaa elektro-poppia, Homework on heidän debyyttilevynsä. :)

Levyn sisältö ei alkuunsa yllätä tippaakaan. Junnaava biitti ja kivat trendikkäät soundit kuuluvat pinnalla, jotain muutettua konemaista laulua kuullaan myös. Fresh on ensimmäinen kappale, joka ehkä hitaasta alustaan johtuen nappaa huomion itselleen. Minulle on aina ollut vaikeaa tarttua musiikkiin joka ei pohjaudu ääripäiden dynamiikkaan tai äärimmäiseen herkkyyteen. En osaa pelata biiteillä ja tyyleillä. Vihdoin päästään Around the Worldiin, jes! Melodia nappaa mukaansa, biisi toimii hyvin yksinään, mutta ei kuitenkaan laita joraamaan sataatuhatta. Kappale vie tilaan jossa näen itseni kotkanpoikamaisesti tanssilattian vierellä misukoita kuikuilemassa. Tämä on musiikkia kauniille ihmisille. Rollin’ & Schratchin’ vaikuttaa ihan vitun rasittavalta, se kestää vieläpä 7:28. Levy siirtyy loungemmasta menosta tikittävämpiin biitteihin ja raastavampiin soundeihin. Levyn loppupuolesta en saa kiinni.

On ehkä väärin lähteä takki auki arvostelemaan genreä jota ei tunne pahemmin. Se ei silti anna syytä valehteluun. Levy on aivan liian junnaavaa housea, vai miksi tätä pitäisi kutsua? Ishkur teknoguidesta kenties löytyisi vastaus (http://techno.org/electronic-music-guide/).  Pikkukivaa musiikkia loungebaariin drinkkien siemailuun ja misukoiden katsomiseen, kreba-asteikolla jäädään kauas New Orderin klassikoista.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to #247 Homework

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.