#232 Ask Me Tomorrow

Harras tunnelma cowboyvaatteissa

Julkaisuvuosi: 1995
Ensikosketus: 2007
Löytyykö levyhyllystä: Kyllä


Levyn huumaavuus
9,2 


Joissakin levyissä kyse on enemmän tunnelmasta kuin biiseistä. Kenkiintuijottelijoiden mestarisbändi Slowdiven ambientisti maalaileva Pygmalion on ehdottomasti tällainen albumi, mutta samat sanat pätevät myös Neil Halsteadin ja Rachel Goswellin Slowdivea seuranneen bändin debyyttiin. Mojave 3:n Ask Me Tomorrowilla harras tunnelma on puettu cowboyvaatteisiin ja sydänsuruihin.

Ask Me Tomorrowilla soi akustinen kitara, piano, pedal steel sekä Halsteadin ja Goswellin kauniisti yhteensointuvat äänet. Mojave 3:n debyytti on rentouttavinta mahdollista musiikkia esimerkiksi raskaan työpäivän jälkeen, erinomaisen syksyinen ystävä punaviinin ja kynttilöiden seuraksi sekä elämää suurempaa neroutta loppukesän laskuhumaloihin. Ask Me Tomorrow on levy, jota ei huvita analysoida, koska sen sisältöä tulee käsitelleeksi aivojen sijaan ihokarvoilla ja sydämellä.

Vaikka Ask Me Tomorrowilla vakuuttavinta onkin yhtenäinen tunnelma, josta tekee mieli käyttää satukirjoista tuttuja adjektiiveja, on jokainen levyn yhdeksästä biisistä virheetön kaunokki, joista vain muutaman esiin nostaminen tuntuu epäreilulta. Jos olet mieltynyt maailman hölmöimmin nimettyihin musiikkigenreihin, sadcoreen ja americanaan, tai jos kaipaat unipoppiisi kourallisen aavikkopölyä, Ask Me Tomorrow on levy sinulle.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.