Viikonlopun suosikkisoittari #7

Taas on sunnuntai ja sehän tarkoittaa soittolistaa. Tällä kertaa en miettinyt listalle mitään teemaa, vaan mukana on yksinkertaisesti kymmenen sunnuntaitunnelmiin sopivaa hyvää biisiä.

1. The Radio Dept - Where the Damage Isn't Already Done
The Radio Dept. on julkaissut vain erinomaisia levyjä, joista ensimmäinen on minulle rakkain. Where the Damage Isn't Already Done on yksi Lesser Mattersin parhaista biiseistä.

2. Ride - Twisterella
Ride nousi ensimmäisellä levyllään kenkientuijottelijoiden eliittiin ja teki toiselle levylleen maailman parhaan voimapoppibiisin ennen katoamistaan brittipopin aladivariin. Twisterellalla on kaikki maailman hyvät asiat pakattu vajaaseen neljään minuuttiin.

3. White Town - She's a Lot Like You
White Townin useimmat muistavat vain Your Woman -hitistä. En minäkään bändistä muuta tiennyt, enkä siksi ollut uskoa, kun She's a Lot Like Youta nimitettiin toisaalla täydelliseksi indiepopbiisiksi. Oikein nimitetty.

4. They Might Be Giants - Birdhouse in Your Soul
They Might Be Giants oli vastuussa varhaisnuoruuteni suosikkisarjan, Malcolm in the Middlen (Veljeni on nero), tunnusmusiikista. Sama bändi on tehnyt myös yhden varhaisaikuisuuteni suosikkibiiseistä.

5. Simon & Garfunkel - The Only Living Boy in New York
Äskettäin luin Donna Tarttin romaanin Jumalat juhlivat öisin. Lukiessa mieleeni tuli tämä mestariteos. "I get the news that I need on the weather report", totta tosiaan.

6. Allo, Darlin': My Heart Is a Drummer
Hetki sitten tilasin Allo, Darlin'in uuden levyn. Koska Europe ei ole vielä Spotifyssa, valitsin listalle biisin bändin debyytiltä. Ja mikäs on valitessa - onhan Allo, Darlin'in ensilevy 2000-luvun parhaita musiikkiäänitteitä.

7. Vanessa Paradis - Be My Baby
Vanessa Paradis on ihana, mutta Be My Baby on vielä paljon ihanampi.

8. Stereolab - Fluorescences
Stereolab on tehnyt pitkän uransa aikana pari erinomaista, monta hyvää ja pari keskinkertaistakin levyä, joista yhtä olen jo jonkin aikaa aikonut tässä blogissa käsitellä. Fluorescences on yksi monista Stereolab-klassikoista.

9. Kings of Convenience - Gold for the Price of Silver (Erot vs Kings of Convenience Version)
Ostin Kings of Conveniencen Versus-remixlevyn vuonna 2002 tai 2003 ja Ruudolfin Doupeimmat Jumala seivaa -klassikon vuonna 2004. Silti vasta muutama kuukausi sitten tajusin, mistä Bodausanthemin tausta on lainattu. Nykyään ilahdun aina, kun kuulen Versus-version Gold for the Price of Silveristä.

10. Air - You Make It Easy
You Make It Easy on täydellinen kappale liki täydelliseltä levylä. Tämän kauniimpaa musiikki ei voi olla.

Soittolistan voi avata tästä. Kommenttiosioon saa kertoa, millaista musiikkia te sunnuntaisin kuuntelette.

Posted in , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.