Viikonlopun suosikkisoittari #5

VIIKONLOPUNSUOSIKKISOITTARI #5

Hyvää sunnuntaita vaan kaikille! Juho laatii tänään viikonlopun suosikkisoittarin.

Nyt olisi sitten tarjolla tällaista aamusoittolistaa. Jos lähetään spekuloimaan, niin aamusta ei yleensä ainakaan omalla kohdalla tee mieli kuunnella kovin uutta tavaraa eikä oikeastaan mitään hankalasti lähestyttävääkään - enemmänkin tuttua ja turvallista. Joskus tietenkin on voinu käydä niin, että edellisillasta on voinu jäädä päähän soimaan jokin ralli (sitte se soi vielä aamulla herätessäkin päässä) ja se on sit pakko kuunnella aamulla uusiksi heti herättyä.

Mutta totuus on kuitenkin se, että muutamat kappaleet toistuvat hyvinki useasti mulla heti aamusta. Tarkoituksena olisi siis pistää nyt kymmenen biisin pläjäys tällasta pirteää aamumusiikkia, millä päivä ei oikeastaan ainakaan omalla kohdalla vois lähteä paremmin käyntiin aamukahvin kera. Olkaa hyvä:

1. Bright Eyes - The First Day of My Life
Tästä biisistä on muodostunu mun aamujen ehdoton kulmakivikappale. Pirteä kappale saa silmät auki paremmin kuin kuppi erittäin vahvaa kahvia.

2. Death Cab for Cutie -  Cath...
Soittolistalle olisi voinut lyödä oikeastaan aika monta muutakin Death Cabin kappaletta mutta päädyin jostain syystä valitsemaan kuitenkin tämän. Mahtavan pirteä kitarointi kutkuttaa korvakäytäviä ja Ben Gibbardin ääni saa sitkeimmänkin aamutorkun hereille! 

3. Travis - My Eyes
Travis on myös näitä bändejä, joilta ei ainakaan näitä pirteitä kappaleita puutu. My Eyes saa ennen kaikkea hyvälle tuulelle ja puhtia vaikeampaankin aamuun.

4. Doves - Pounding
Minulla ei ole oikeastaan mitään kovin järkevää syytä, miksi just tää biisi päätyy aina niin aamutuimaan soimaan. Mahtava biisi, jonka kitarointi vyöryy vesiputouksen lailla luihin ja ytimiin. Oma Doves-lemppari ehdottomasti. 

5. The Coral - In the Morning
Tässä myös yksi täydellinen päivän aloittaja. Koukuttava Feeling good-renkutus.

6. The Verve - Lucky Man
The Verven Lucky Man on yks mun kautta aikojen kovimmista lempparibiiseistä. Säästelen tätä niihin aamuihin, kun kaikki meinaa mennä kunnolla pieleen. Lucky Manin kun pistää soimaan, tajuaa että kaikki ei olekkaan oikeasti niin perseellään kuin luulisi juuri sillä hetkellä olevan! 

7. Eels - Saturday Morning
Saturday Morning sopii ehdottomasti muuhunkin kuin lauantaiaamujumitukseen. Tän biisin tahdissa on mukava pomppia keittiöön hakemaan aamiaismuroja ja maitoa.

8. MGMT - Flash Delirium
Flash Delirium antaa niin tuiman piristysruiskeen aamuun, että tapahtua voi oikeastaan mitä tahansa.

9. David Bowie - Sound and Vision
Jarmo suositteli aikoinaan teemaviikolla mulle David Bowien Lowta. Jostain syystä olen suorastaan addiktoitunut tähän kappaleeseen. Viime päivien aikana tää on soinu mun aamuissa aika useasti. Huh?

10. Paul Weller - No Tears to Cry
The Jamin neropatti todistaa, että vanhoillakin päivillä voi tehdä svengaavaa ja elämänhaluista musiikkia. Loistava.

Tällainen setti tästä sitten muodostui. Biisilistan pääset kuuntelemaan klikkaamalla tästä. 


Minkälaista musiikkia sinä kuuntelet aamulla?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Viikonlopun suosikkisoittari #5

  1. Mie olen aika samoilla linjoilla aamumusiikin suhteen. Yleensä laitan soimaan jonkin tutun ja suht rauhallisen levyn. Aamulla ei oikein jaksa melua.

    Soittolistan kuuntelin myös ja erityisen mainio oli Coral-Verve-eels -kolmikko. Kaikki bändejä, joita joskus kuuntelin paljonkin, mutta joita ei ole tullut aikoihin laitettua soimaan.

    VastaaPoista

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.