#127 Port of Morrow

Kevään aurinkoisin levy on tässäLevyn huumaavuus
8.6 


Julkaisuvuosi: 2012
Ensikosketus: 2012
Helmeilevimmät biisit: No Way Down, Simple Song, It's Only Life, For a Fool   
Löytyykö levyhyllystä: Kyllä


Aukaisin eilisiltana kaljan. Mietin siinä samalla, että minkä levyn pistäisi soimaan - jotain uutta musiikkia kuitenkin oli ajatuksissa laittaa pyörimään. The Shinsin uusin tuotos, Port of Morrow ei ensimmäisillä läpikuuntelukerroilla onnistunut oikein vakuuttamaan - tai sitten vain olin niin hullaannuksissani Hot Chipin Flutesista, että ajankohta oli huono Port of Morrown korkkaamiselle. Noh eksyin kuitenkin painamaan spotifysta play-nappia albumin kohdalla ja jotain merkittävää tapahtui - aloin pitää levystä aivan hirveästi.

The Shinsin tulevaa levyä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Albumin hypen mittasuhteita voitaisiin hyvin verrata viime vuotiseen The Strokesin Anglesiin, joka ei loppuen lopuksi millään ylettynyt yhtyeen tuotannon kärkipäähän. The Shins kuitenkin onnistuu lunastamaan odotukset paremmin kuin kohtalotoverinsa - kevään raikas Port of Morrow on mielestäni yhtyeen uran paras albumikokonaisuus ylivoimaisesti. 

Eihän levy soundeiltaan eroa merkittävästi The Shinsin vanhasta tuotannosta. Se on sitä samaa vaihtoehtorockia country- ja folk-vaikutteilla mitä ollaan kuultu ensimmäisistä levyistä asti. Homman juju onkin bändin positiivisuudessa: se välittyy kuuntelijaan joka ikisen biisin voimin. Hellyyttävä It's Only Life voisi tiivistää hyvin koko levyn tunnelman. Tällaisia nerokkaan pirteitä ja sympaattisia lauluja me tarvitsemme keväällä, synkistelyt kuuluu syksyyn!

Minuun syntyy luultavasti tämän tiimoilta vankka kiintymyssuhde bändin musiikkiin. Ei se haittaa, ehkä se oli se eilisiltainen kalja joka sai minut tajuamaan Port of Morrowin hienouden.Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.