Viikonlopun suosikkisoittari #2Viikonlopun suosikkisoittaria pukkaa taas!

Morjesta vaan! Jarmo jakeli teidän korville sulosointuja viime viikonloppuna Spotify-soittolistan voimin ja nyt on Juhon vuoro pistää viikonloppusoittaria tulille. Valikoin biisit aika nopeasti/spontaanisti, ralleja mitä nyt ensimmäisenä mieleen juolahti. Mukana on liuta kestosuosikkeja ja muutama uudempikin raita, johon olen ihan piakkoin ihastunut. Oisin voinut pistää listalle helposti toisetkin kymmenet kappaletta mitkä sopii just loistavasti tähän hetkeen. Tässä kuitenkin kappaleet:
1. The National - About Today (Live) (2008)
Laitetaan soittolista käyntiin kerrassaan mainiolla livetaltioinnilla. The Nationalin biisiparhaimmistoon kuuluva About Today on koskettava kappale, joka ei ole jostain syystä mahtunut bändin virallisille kokopitkille. Yleisön äänimerestä päätellen tunnelma on katossa paikan päälläkin.


2. Grimes - Oblivion (2012)
Grimesin uusi albumi on hiipinyt hitaasti mutta varmasti meikän tämän vuotisten suosikkilevyen joukkoon. Oblivion on levyn kohokohta. 


3. Snow Patrol - An Olive Grove Facing The Sea (2001) 
Syksyllä kehuskelin Snow Patrolin kakkoslevyä oikein olan takaa. Tämä biisi on oikeastaan parasta, mitä bändi on mielestäni koskaan tarjonnut. Kaunis, koukuttava ja sykähdyttävä kappale.


4. Bloc Party - One More Chance (2009)
Pistetääs nyt Bloc Partya sen kunniaksi, kun bändi saapuu Ruisrockiin tulevana kesänä. Bloc Party kuuluu oman nuoruuteni kovimpiin fanitusbändeihin. Loisteliasta One More Chancea ei löydy miltään studiolevyltä ja taitaa olla tietääkseni bändin viimeisin virallinen sinkku tähä mennessä


5. Mike Patton - Il Cielo In Una Stanza (2010)
Oikeastaan hirveästi en ymmärrä, mitä Mike Patton Italiaksi sepostaa mutta ei se haittaa. Musiikillisen neron italo-biisi on suoraan kuin alkuperäiseltä Kummisetä-soundtrackilta vuodelta 1972. 


6. Babyshambles - Fuck Forever (2005)
Pete Doherty esiintyy muutaman viikon päästä Suomessa. Sen kunniaksi soittolistalle pujahtaa Fuck Forever, johon kiteytyy kaikki se sekopäisyys ja energia, mitä brittien juorukuninkaan kipparoima bändi sisältää. Täydellinen biisi.


7. The Walkmen - French Facation (2002)
Walkmenin uusimmasta levystä en niin välittänyt. Mutta kaivetaanpa esille bändin Everyone Who Pretended to Like Me Is Gone vuodelta 2002 ja sieltä French Facation! Voi piru vie, miten mahtavaa settiä.


8. Airship - The Trial of Mr Riddle (2011)
Oon sitä mieltä, että Airshipin viimeisin levy ei saanu tarpeeksi medianäkyvyyttä. Sanotaanko, että kyseessä oli yksi viime vuoden parhaita levyjä. Tässäpä pieni näyte tuolta albumilta. Tää iskee hyökyaallon lailla tajuntaan ja jää soimaan sinne kuukausiksi - varoitan jo tässä vaiheessa.


9. Beirut - Elephant Gun (2007)
Zach Condon luotsaama bändi on uransa aika tehnyt oikeastaan vain yhden ainoan biisin, joka oikeasti onnistuu ravistuttamaan. Elephant Gun on mestariteos - hirveästi erilaisia soittimia ja mukaansatempaava rytmi.


10. Oasis - Live Forever (1994)
Haluan pistää soittolistan vikaksi biisiksi Oasista. Oikeastaan vain kiusatakseni Lauria (Lare on enemmän Blur-miehiä). No en nyt sentään. Kyseessä yhtyeen paras biisi ja mun oma kesäfiiliksen nostattaja. Parasta.
Tällainen setti syntyi tällä kertaa. Soittolistaan pääset nopeiten tästä! Kommentteja otetaan ilomielin vastaan. Mä lähen nyt tyhjentämään tiskikoneen.

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to
Viikonlopun suosikkisoittari #2

  1. Kiinnostava lista. Parhaita olivat National, Grimes ja Oasisin klassikko, jotka kaikki tosin olivat ennestään tuttuja. Myös Beirut kuulosti hyvältä. Beirutiin vois joskus koittaa tarkemminkin tutustua, kun muutamat kuulemani biisit ovat kaikki olleet varsin hyviä. Mike Pattonia en ole koskaan voinut sietää, mutta tuo listalle valittu biisi ei onneksi ollut sieltä pahimmasta päästä. :D

    VastaaPoista

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.