#70 Sing When You're Winning

"VICTORY!", sanoi Robbie, kun miehestä tuli Sing When You're Winningin myötä maailman suurin pop-tähtiJulkaisuvuosi: 2000
 Ensikosketus: 2000
Helmeilevimmät biisit: Let Love Be Your Energy, Supreme, The Road to Mandalay
Löytyykö levyhyllystä: Kyllä

Levyn huumaavuus
8,0

Ja teemaviikko jatkuu! Seuraavaksi sanoja hieman omasta ihka ensimmäisestä hankkimastani levystä, joka eksyi hyllyyni aikoinaan Fazerin musiikkikerhon kautta. En ole oikeastaan edes ihan varma, miten lopulta päädyin valitsemaan juuri tämän levyn. Muistan kuitenkin, että sen saatuani en siitä edes kovin paljoa Supreme-hittiä lukuunottamatta pitänyt ja levyn kansilehtisen sisällä heiluneet alastomat Robbie Williamsit antoivat mulle miehestä vähän vinksahtaneen kuvan. Kummastusta aikoinaan herätti myös levyn kansikuva: yhdeksän vuotiaana en voinut mitenkään ymmärtää miten kanteen oli saatu monistettua viisi Robbie Williamsia! Ihan älytöntä.

2000 oli kuitenkin Robbie Williamsin vuosi - menestyksekkäiden kahden ensimmäisen levyn jälkeen brittiläisellä Williamsilla oli loisto mahdollisuus ottaa koko maailma haltuun. Ja Robbiehan otti: Sing When You're Winningiä on myyty tähän päivään mennessä 5,5 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Se on levy, jossa yhdistyvät Robbie Williamsin charmikas ääni, mainiot pop-kappaleet ja hurmaavan idioottimaiset ja vammaiset sanoitukset "You be dating a teacher/you'd rather shag a manic street preacher". Lopputulos on täydellinen - Robbie onnistuu naittamaan levylle kaikki ainekset mitä hyvin myyvä pop-lätty vaatii.

Levy on "levynä" yllättävän antoisa ja monipuolinen - mukana on niin rokahtavampaa kamaa (Rock DJ, Kids) kuin täysverisiä ballaadejakin (The Road to Mandalay, Better Man). Kaiken kruunaa levyn radiohitti Supreme, joka on ihan oikeasti yksi 2000-luvun parhaita yksittäisiä kappaleita. Se onnistuu vieläkin saamaan hymyn huulille - ihan samanlaisen hymyn, kuin sille yhdeksän vuotiaalle Juholle, joka ihan summan mutikassa nappasi Robbie Williamsin Sing When You're Winningin Fazerin levyesitteestä tilaukseen.

Olisi sitä voinut huonomminkin ensilevyn valita, eh?
Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to
#70 Sing When You're Winning

  1. Kidsin loppuräpäytykset on kylläkin ihan vitun kaameita. Siitä ei pääse yli eikä ali.

    VastaaPoista

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.