#61 Christmas on Death Row


Julkaisuvuosi: 1996
Ensikosketus: 2010
Helmeilivimmät biisit: Santa Claus Goes Straight To The Ghetto, I Wish
Löytyykö levyhyllystä: Ei

Levyn huumaavuus:
2.5

Yes, even gangstas get a little sentimental around holiday time.

Suge Knight tietää miten bisnestä tehdään. Death Row'n tehdessä hittiä hitin perään laittoi mies levy-yhtiönsä ykkösnimet, Tupacia lukuunottamatta tekemään joululevyn "hyväntekeväisyyttä" varten. Velkojen hoito laskettaneen hyväntekeväisyydeksi Sugen tapauksessa.

Homma on siis joulu g-funk-tyyliin, joten kellonkilkatuksia ja muita joulukliseitä on turha tältä levyltä etsiä. Avausbiisi Santa Claus Goes Straight To The Ghettolla on jo sellaista funkbassonlätkettä, että paatuneimmat länsirannikkoräpin fanit kokevat olonsa todella kotoisaksi. Snoop Dogg kumppaneineenkin räppää tutulla tyylillään. Paras biisi on kumminkin Tha Dogg Poundin I Wish, missä on aidosti jo jotain yritystä, kun gangstat miettivät, liikenisikö heillekin jouluna rakkautta ja anteeksiantoa.

Loppulevy onkin joko siirappista r'n'b:tä tai laiskaa räpin lätkytystä, joka aiheuttaa päänsäryn ja vitutuksen alta aikayksikön. Kaksi lisäpistettä tuleekin siis tasan kahdesta hyvästä biisistä. Kuriositeettinakaan levy ei siis toimi yhtään, joten räppipäiden pitää etsiä jouluhenkeä edelleen jostain aivan muualta.

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to
#61 Christmas on Death Row

 1. Jauhat shaibulaa levyistä,mutta et vaivaudu kuitenkaan (niinkuin esim.tämä levy) jakamaan siitä yhtä maistiaista enempää. Aikalailla rare saatavuus tällä levyllä jopa mp3 :sinä. EI JATKOON TÄLLÄNEN TOIMINTA (SI) hyi hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommahan on niin, ettei me olla mp3-blogi, eikä pääasiallinen tarkoituksemme ole jakaa maistiaisia ja biisejä täällä. Luotamme myös siihen, että jos joku levy alkaa kiinnostamaan, niin lukija osaa itse etsiä maistiaisia Youtubesta ja Spotifysta, ja löytää paikat, mistä levyn voi hommata itselleen.

   Kiitos kumminkin palautteesta, vaikka en jatkoon tuollaisella kirjoituksella ketään päästäisi.

   Poista

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.