Levy päivässä -blogi - uudenlainen blogielämys starttaa!Levy päivässä pitää Tauskinkin sävellyskynän erittäin ärtsynä
Tästä maanantaista lähtien täten julistan Levy päivässä -blogin alkaneeksi. Mistä tässä on oikein sitten kysymys? Seuraavassa hieman infoa:

Levy päivässä -blogi on musiikkiblogi, jonka tarkoituksena on heittää yhdestä levystä pienimuotoinen merkintä per päivä. Meitä on olemassa neljä kirjoittajaa (yhtä kaivataan lisää), joilla kaikilla on suht laajasti kokemusta musiikkimaailmasta ja sen kaikenlaisista ilmiöistä. Emme yritä olla liian asiantuntevia, vaan vastaamme joka merkinnällämme lähinnä kysymykseen: mitä fiiliksiä levy oikein herättää? Olemme tulilla joka arkipäivä, viikonloppuisin olemme joko keikoilla hulinoimassa, kotosalla koneen ääressä Spotifya vinguttamassa tai sitten podemme viikonlopun ylitse jylläävää krapulaa - jokainen tyylillään.

Mistä idea sitten oikein lähti? Lähinnä aloimme yhdessä miettimään, että nykyisistä suomalaisista musablogeista lähes jokainen tähtää aina samaan: musiikkimaailman uusimpiin käänteisiin ja julkaisuihin. Me emme pyri todellakaan blogissamme käsittelemään pelkästään uusia levyjä. Poimimme levyjulkaisuja sieltä täältä, vuosiluvusta lainkaan riippuen. Emme myöskään ole genreriippuvaisia, sehän olisi suorastaan sairasta.

Seuraavassa pienet esittelyt meidän kirjoittajakaarristamme:

Maanantai - Janne


Maanantaina tuoreimmat ja vähemmän tuoreimmat levyt analysoi Janne. Tämä media-assisstentti ja tästä syystä myös blogin ulkoasusta huolehtimaan joutunut musiikin suurkuluttaja tunnetaan hillittömänä Muse-fanina. Vaikka Pitchfork onkin suurimman osan Musen levyistä haukkunut, on kyseinen musiikkimedia keskeisessä osassa Jannen etsiessä uutta ja mielenkiintoista musiikkia, parhaintahan olisi keretä analysoimaan levyt ennen Hankoa. Janne tykkää kenkiin katsomisesta, kaiutetuista kitaroista, syvistä bassoista sekä groovaavista rummuista. Myös hyvät kitarariffit, disco-komppi ja aurinkoiset synterisaattorit ovat lähellä sydäntä.

Tiistai - Juho

Tiistain levyannoksesta huolehtii Juho, joka ennen piti omaa blogia. Kyllästyttyään omiin jaaritteluihinsa, hän päätti yhdistää voimat kolmen muun tyypin kanssa. Juho arvostaa musiikissa suuresti sen uudelleenkierrätettävyyttä - kertakäyttökama ei auraa tietä Juhon levyhyllyyn tavalla tai toisellakaan. Juho pääsi vuoden 2010 Ankkarockiin sisään VIP-ovesta Maija Vilkkumaan kanssa samaan aikaan (älä kysy miksi), miehellä on myös pakkomielle kommentoida joka viikko YleX:n tehobiisejä ja hänen levyhyllystään löytyy lähes 400 CD:tä.
Keskiviikko - Jarmo


Jarmo on musiikin ystävä, joka osaa kuvailla kuulemiaan musiikkiesityksiä yhtä hyvin kuin Mixu Paatelainen jalkapalloilijoita. Ehkä tästä syystä hän ei ole koskaan aiemmin blogannut, mutta vanha koira on innokas oppimaan uusia temppuja. Musiikissa Jarmo arvostaa nokkelia sanoituksia, surisevia kitaroita ja stemmalaulantaa. Pienenä Jarmo halusi samanaikaisesti sekä rocktähdeksi että NHL-kiekkoilijaksi mutta myöhemmin urasuunnitelmat muuttuivat paremmin lahjoja vastaaviksi. Torstai - Jenni 


Jenni kuuntelee musiikkia ennakkoluulottomasti ja on aina valmis tutustumaan uusiin bändeihin ja artisteihin. Uteliaisuus ei rajoitu kuitenkaan pelkästään kuuntelemiseen, sillä hän on harrastanut koko ikänsä eri instrumenttien soittamista. Kaikista rakkaimmaksi soittimeksi on muodostunut vuosien aikana sähköbasso. Myös erilaiset musiikkitapahtumat ovat Jennin mieleen, ja tulevaisuudessa hän haluaisi työskennellä ammatissa, jossa saa yhdistää tapahtumatuottamisen ja musisoinnin. Musiikin lisäksi Jenni tykkää junista, metsissä vaeltamisesta ja liian pitkäksi venyneistä päiväunista.


Perjantai - Ylläri!


Perjantaita nyt alkuun vuorottelemme tämän hetkisten kirjoittajien kesken. Jatkamme perjantaiylläriä niin kauan kunnes löydämme yhden vakkarikirjoittajan lisää vahvuuteemme. Olisitko se juuri sinä? Ota yhteyttä meihin, jos pesti kiinnostaa!


Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.