#455 There's No Space But We Take Our Place

                        Lupaavan tyylikästäJulkaisuvuosi: 2015
Ensikosketus: 2015
Helmeilevimmät biisit: The Greatest Hits
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

Levyn huumaavuus

                                   6.5


Tällä kertaa kesti hetken aikaa löytää levytys, johon jaksaisi syventyä ja sitten innostua kirjoittamaan siitä. Mutta sitten päädyin helsinkiläisen Colorbluen facebooksivuille, ja siellä oli ilmoitus heidän juuri ilmestyneestä ensimmäisestä EP:stään. Neljä biisiä ei liian haastavaa, mutta ei täysin turhanpäiväistäkään tunnelmallista poprokkausta oli juuri nyt tarpeeksi innostavaa kuunneltavaa.

Colorblue on ollut tänä vuonna varsin aktiivinen. Ennen tätä EP:tä he ovat julkaisseet neljä biisiä – joita ei löydy tältä EP:ltä – ja ovat tehneet niistä kolmeen (Blue is Our Color, Let You Go ja The Poison) myös musiikkivideon. EP:n neljästä biisistä musiikkivideo löytyy Seven7eenistä, joka on biiseistä popein ja menevin. Muut kolme ovat siihen verrattuna hieman rauhallisemmin eteneviä, mutta samalla tavoin hienohkosti loppua kohti kasvavia poppauksia. Viimeisenä kuultava kohtalokas The Greatest Hits on muita biisejä kiinnostavampi myös alussa ja keskivaiheilla. Jotenkin muissa biiseissä tuntuu olevan jotain liikaa – liikaa tekstiä, liikaa osia, liikaa kikkoja – mutta TGH jaksaa kiinnostaa alusta loppuun, ja vaikka se ei varsinaisesti olekaan hitti, niin hyvin onnistunut biisi se on.

There's No Space But We Take Our Place on, sanotaanko, lupaava EP-debyytti. Tai ainakin miellyttävää kuunneltavaa. Biisejä voisi kyllä vielä tiivistää, kikkailua karsia ja tekstien sujuvuutta miettiä, mutta omaa saundia ja kykyä erottua massasta on jo. En varsinaisesti osaa sanoa, millaiset tulevaisuudennäkymät Colorbluella on, mutta olen iloinen siitä, että he tekevät musiikkia.

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.