#453 Unbreakable Smile

                         Tähti on syttynytJulkaisuvuosi: 2015
Ensikosketus: 2015
Helmeilevimmät biisit: Unbreakable Smile, California Lovers, Falling Slow
Löytyykö levyhyllystä: Spotify, yms.

Levyn huumaavuus

                                   7.8


Suomesta ponnistava Ronya on juuri julkaissut vakuuttavan poplevyn. Ehkä Tidesin tuotannossa ei ole käytetty niitä ihan trendikkäimpiä saundeja, mutta helposti levyä kuunnellessa käy mielessä, että kyllähän tälläisillä biiseillä pitäisi menestyä kansainvälisesti. Mutta ei maailmalla naispoppareista ole pulaa. Yhdysvalloissa ja briteissä ja muissa pohjoismaissa on paljon poptähtiä ja potentiaalisia uusia tulokkaita. Mutta miksipä ei Ronyakin voisi popata (taloudellisesti) isosti kuten Ellie Goulding, Selena Gomez, Demi Lovato ja Carly Rae Jepsen? Kyllä uusille tekijöille on aina tilausta, kuten vaikkapa Tori Kelly osoittaa. 

En tiedä, onko Kelly vielä kuinka rantautunut Eurooppaan, saati sitten Suomeen, mutta käsittääkseni hän on kuitenkin nousemassa poptähteyteen Yhdysvalloissa kesällä julkaistun debyyttilevynsä ja näkyvien esiintymisiensä ansiosta. Unbreakable Smilea kuunnellessa sitä ei tarvitse ihmetellä. Kelly osaa taituroida äänellään ja omaa persoonaakin hän tuo sopivasti esille. Hyviä biisejäkin löytyy, ja miksei löytyisi, levylle on ollut biisejä tekemässä muuan Max Martinkin. Vierailijoita kuullaan vain kolmella biisillä, mutta kaksi heistä on suuria nimiä. Ed Sheeran duetoi Kellyn kanssa herkällä I Was Made For Loving Youlla (ei coveri) ja LL Cool J räpäyttää kesäisesti poppaavalla California Loversilla. Mutta omillaankin Kelly kantaa biisejä. Parhaiten hän onnistuu herkemmessä menossa, joten levyn pophittipyrkimyksistä lähes vapaa loppupuoli alkaen kuutosbiisi First Heartbreakistä – on nautittavampaa kuultavaa kuin alkupuoli, jolta löytyy levyn sinkut, kuten nimibiisi ja Should've Been Us.

Unbreakable Smile on laadukas amerikkalainen poplevy. Välillä Kellyn amerikkalaiset laulutaituroinnit hieman kuitenkin häiritsevät. Silloin voi onneksi siirtyä kuuntelemaan Ronyaa, joka keskittyy Tidesilla olennaiseen eli suoraan menevään poppaukseen. Molemmille tyyleillä on kuitenkin hetkensä ja varmasti kuulijoitakin.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.