#383 Little Red

                               Tanssahtelua välimaastossa


Julkaisuvuosi:2014
Ensikosketus: 2014
Helmeilevimmät biisit: Everything, Sapphire Blue, Emotions
Löytyykö levyhyllystä: Kyllä

                                           Levyn huumaavuus
                                                          7.0

Katy B on brittien nousevia tähtiä, jonka koti on brittiklubien tanssilattiat. Valitettavasti poptähtien täytyy hallita myös radioasemia, ei vain tanssilattioita, ja se kuuluu osalla Little Redin biiseistä. 

Levy alkaa vahvasti. Next Thing, 5 AM ja Jessie Waren kanssa laulettu Aaliyah ovat tiukasti klubeilla pysytteleviä biisejä, mutta neljäs biisi, voimaballadi Crying For No Reason rikkoo tunnelmaa. Sitä seuraava I Like You on pikainen ja tervetullut paluu tanssilattian viileyteen, mutta All My Lovin' ja Tumbling Down eivät valitettavasti jatka yhtä viileän kiihkeästi, vaan keskittyvät liikaa tanssilattian ulkopuoliseen rakkauteen. Everything palautaa sykkeen ja Katy B:n vakuutukset ikuisesta tuesta ja paremmasta huomisesta tulevat suoraan sydämestä. Levyn loppupuoli on muutenkin vahva. Samphan kanssa duetoitu Play on kevyt ja leikkisä, rakkaudesta tanssilattialla kertova Sapphire Blue on levyn kohokohta, Emotions yhdistää tanssilattian ja radiohitin sopivasti ja varsinaisen levyn päättävä Still on täysin toimiva päätösherkistely. Silti...ainakin minusta Katy B tunteilee liikaa, tai tekee sen liian hitaissa temmoissa. Hänen laulu -ja tulkintataitojaan ei voi kuitenkaan moittia 

Katy B on toisella levyllään parhaimmillaan tanssilattialla, etsiessään sieltä rakkautta, vakuuttamassa siellä rakkauttaan ja rakastumassa siellä. Huonoimmillaan hän on tuodessaan esiin herkyyttään biiseissä, joiden koti on radioiden soittolistoilla, ei tanssilattialla. Ilman tanssilattian sykettä, euforiaa ja viileyttä saundeissa Katy B ei vain ole cool. Sitä viileyttä löytyy mm. 5 AM:sta.


Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.