#374 Enigmatic

                              Jumihousea ja rakkautta

  
Julkaisuvuosi:2013
Ensikosketus: 2013
Helmeilevimmät biisit: Transcend Our Love, I Made up My Mind
Löytyykö levyhyllystä: Kyllä
 
Levyn huumaavuus
6.2


Vahvaa laulua ja jumittavaa 1990-lukulaista housea, jota hetkittäin piristää saksofonit ja vastaavat puhallinsoittimet, niitä tarjoaa Cola & Jimmu eli Nicole Willis ja Jimi Tenor debyyttilevyllään. Vaikka niin Willis kuin Tenorkin ovat pitkillä urillaan elektronisempaakin musiikkia tehneet, niin Enigmatic on varmasti kummaltakin kaikista korostetuimmin elektro kokopitkä. Hetkittäin konemeno on hieman yksipuolista, mutta Willis laulaa tunnistettavasti ja tunnelmiin sopivasti ja Tenor koristelee biisejä puhaltimilla siinä määrin, että meno ei puuduta kovinkaan paljon.

Parhaimmillaan levy on positiivisilla, melodisilla ja menevillä Transcend Our Lovella ja I Made up My Mindilla. Nimibiisikin toimii ja Brooklyn Girlsissä on asenne kohdallaan. Muita kappaleita en suosittele kuuntelemaan istualtaan; kokonaisuutena levyä vaivaa hieman yksinkertaisuus, niin saundeissa kuin muutenkin menossa, ja on melko selvää, että levyä ei ole tarkoitettu kuuntelumusaksi.

Vaikka Willis taisikin julkaista hitusen Enigmaticia paremman levyn tänä vuonna yhdessä The Soul Investigatorsien kanssa, niin levy on silti pätevä aloitus ja tarpeeksi piristävä, hauska ja rento, siitä esimerkkinä Brooklyn Girl.


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.