#289 Electric

Lemmikkikaupan pojat nosteessaJulkaisuvuosi: 2013
Ensikosketus: 2013
Helmeilevimmät biisit: Love is Bourgeois Construct, Thursday, Vocal
Löytyykö levyhyllystä: Ei vielä

Levyn huumaavuus
8.7
Jos Pet Shop Boysin viimevuotinen Elysium oli lopun alkua enteilevä tylsähkö kasarilevy, on tänä kesänä julkaisunsa saava Electric aivan toista maata - kyseessä on mainio tanssilevy ja duon ensimmäinen tuotos ilman tutuksi tullutta Parlophone-levylafkaa.


Pet Shop Boysilla on aina ollut paikka sydämessäni. Varsinkin Behaviour kuuluu omiin kaikkien aikojen suosikkilevyihin. On ilahduttavaa todeta, että näinkin legendaarinen bändi tulee valovoimaisena ulos vielä yli 20 vuotta kultalevyjen ilmestyttyä. Levystä huomaa heti ensimmäisten biisien jälkeen, että tylsä löysäily on jätetty pois ja nyt pyritään tosissaan klubien tanssilattioille.Pet Shop Boys ei ole aina tehnyt priimaa: 2000-luvun levyt ovat kautta linjan todella heikkoja suorituksia. Muutamia yksittäisiä hyviä biisejä mutta that's it. Sanotaan nyt vielä, että Electric on ennen kaikkea levykokonaisuutena mahtava. Se toimii alusta loppuun asti. Minulla tuli kylmät väreet monta kertaa yksittäin jo siitä, että Electriciltä löytyy niin paljon niitä Pet Shop Boys-koukkuja mitä duon ensimmäisiltä albumeiltakin löytyy. Tää on parasta Pet Shop Boysia sitten Behaviourin!

Axis aloittaa levyn loistavasti - Neil Tennant ei kerkeä ensimmäisellä biisillä aloittaa edes laulamista ja olen jo myyty. Kärkibiisistä tulee mieleen jonkin Nintendo-peliklassikon musat, ei vaan nyt tule mieleen juuri minkä. Love is Bourgeois Construct on kuitenkin se levyn kovin koukku! Se on 2010-luvun oma Suburbia ja vuoden kovin tanssibiisi tähän mennessä. Brittipojat lähtee kohti Italodiskoja ja pistää jykevällä biitillä kaikki sekaisin - "Drinking Tea Like Tony Benn", Neil Tennant on myös lyriikoiden suhteen asian ytimessä!

Odotan innolla sitä hetkeä, kun lähden ensi viikonloppuna Lappiin, käynnistän vanhan punaisen Renaultin ja pistän Electricin soimaan soittimeen. Tää pelasti mun loppukesän.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.