#64 O.C. Mix 3 (Have a Very Merry Chrismukkah)Julkaisuvuosi: 2004
Ensikosketus: 2005?
Helmeilevimmät biisit: The Christmas Song (The Raveonettes), Christmas (Leona Naess), Christmas With You Is the Best (The Long Winters)

Löytyykö levyhyllystä: Kyllä

Levyn huumaavuus
8.1Minun ei tarvinnut miettiä blogimme jouluviikon kruunaajaa edes kovin tarkkaan. Ainoa joululevy, joka oikeasti saa minut joulufiilikselle on O.C.-televisio sarjan kolmas virallinen joulu-soundtrack. Mainitaan nyt tähän alkuun, että oma musiikkiharrastukseni alkoi toden teolla vasta tämän TV-sarjan siivittämänä. Vartuin sarjan parissa - jos elämä muuten vain potki päähän, oli heittäytyminen Newportin kiermuroiden pariin mitä parhain keino unohtaa huolet.


Mutta sitten itse lätyn filosofointiin. Muun muassa The Raveonettesin, Lowin, Eelsin ja Jimmy Eat Worldin tähdittämä joululevy on erittäin raikkaan kuuloinen levy varsinki niille, jotka ovat kyllästyneet iänikuisiin vanhoihin klassikorallatuksiin (juurikin ne mitkä kuuluvat radiosta päivästä toiseen näin joulun alla). Olen varma, että isommankin joulubiisikirjaston omaava onnistuu löytämään levyltä uusia tuulahduksia. Muun muassa The Long Wintersin Christmas With You Is the Best onnistuu erilaisuudellaan olemaan yksi parhaista joulukappaleista mitä olen koskaan kuullut. Mutta todelliset tähtihetket tarjoaa ehdottomasti Leona Naessin Christmas-kappale ja ennen kaikkea The Raveonettes huikea The Christmas Song.


Soundtrack on "soundtrackiksi" melkoisen lyhyt - vain yhdeksän biisiä. Mutta se ei oikeastaan haittaa, olen tämän levyn soidessa taustalla joulufiiliksellä alta aikayksikön. Jännää, että tämäkään levy ei jostain syystä vain onnistu vanhenemaan. Se oikeastaan onnistuin vain jalostumaan vuosi vuodelta yhä hienommaksi kokoelmaksi joulukappaleita.


Olen erittäin tyytyväinen, että kyseessä oleva TV-sarja aikoinaan panosti niin paljon hyvään musiikkiin. Jo siinä on yksi syy, miksi O.C. jää historiaan todella hyvänä TV-sarjana.
Ensi viikon taukoilemme mutta sen jälkeen räjähtää: kerromme mitkä levyt sykähdittivät vuonna 2011. Stay Tuned!


Hyvää joulua kaikille lukijoille!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Haku

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.